Likérové špičky recept

Top Recepty, Moučníky

Suroviny na recept

1/2 kg změklého 100% tuku
30 dkg mletého cukr
10 dkg kakaa
1 dcl rumu
vaječný koňak
piškoty
čokoládová poleva

Postup přípravy receptu

  1. Hmota na špičky: 1/2 kg změklého 100% tuku + 30 dkg moučkvého cukru řádně vyšlehat a pak přidat 10 dkg kakaa + 1 dcl rumu a opět šlehat.

  2. Pak hmotu natahujeme speciální špičkou (lze koupit v cukrářských potřebách), já mám malou špičku, tak je dělám na piškoty, ty potřu čokoládou a pak dělám špičky, plním vaječným koňakem, uzavřu krémem, dám ztuhnout.

  3. Pak namáčím v čokoládové polevě.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!