Kytice v melounové váze recept

Top Recepty, Studená kuchyně

Suroviny na recept

žlutý meloun
šunka
salám Vysočina
Eidam
tavený sýr
máslo
sýr Babybel
korbáčky
klobásy
rajčata
paprika čerstvá červená
salátová okurka
pórek
ředkvičky
petrželka
želatina
(špejle, párátka,)

Postup přípravy receptu

  1. Meloun si vyřežeme podle vlastní fantazie.

  2. OZDOBNÝM VROUBKOVÝM ŘEZEM ODKROJÍME VRŠEK. Meloun vydlabeme asi tak do půlky, naplníme směsí šunky, sýrů a salámů.

  3. Přiklopíme víčkem z odkrojeného melounu, který upravíme tak, aby do otvoru dobře zapadl - pak už zdobíme vyřezanou zeleninou a ostatními surovinami - napichujeme na špejle, menší kusy na párátka.

  4. Na závěr kytici potřeme rozpuštěnou želatinou aby se leskla a neosychala.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!