Květákovo - houbové ragú recept
Top Recepty, HoubySuroviny na recept
- 150 g květáku
- 1 střední červená cibule
- 50 g (krémových) žampionů
- 1 lžíce oleje
- 1 lžíce zakysané smetany
- 1 lžička dijonské hořčice
- 1/2 lžičky drceného římského kmínu
- Snítka rozmarýnu
- Sůl
- Vývar na podlití (kuřecí)
Postup Květákovo - houbové ragú
Postup přípravy receptu
-
Na pánvi rozehřejeme olej. Cibuli nakrájíme nahrubo a vložíme na pánev. Necháme zesklovatět.
Zatím nakrájíme houby na větší kusy, přidáme na pánev spolu s drceným římským kmínem. Lehce posolíme.
Přidáme na drobné růžičky rozebraný květák, nasekaný rozmarýn, podlijeme vývarem nebo vodou a dusíme doměkka.
Odstavíme z plotny a vmícháme smetanu s hořčicí. Případně dosolíme.