Kuřecí minutkový guláš s bramboráčky (jako čína) recept

Top Recepty, Drůbeží maso

Suroviny na recept

2-3 kuřecí prsní řízky
5 čerstvých žampionů
1 pórek
1 stroužek česneku nebo i víc
sladká mletá paprika
kari
majoránka
sůl
pepř
kečup
slepičí bujon
sterilovaná kapie
hl. mouka
Bramboráčky:
brambory
vejce
česnek
majoránka
pepř
sůl
mléko
hl. mouka

Postup přípravy receptu

  1. Nakrájím řízečky na tenké proužky, očištěné žampiony na plátky, pórek na kolečka. Na oleji orestuji osolené, opepřené maso, po chvíli přidám žampiony, po chvíli pórek.

  2. Pak přidáme drcený česnek, kari, majoránku, sladkou papriku, kapie, kečup, podlijeme vývarem a chvíli povaříme. Moukou zaprášíme podle potřeby.

  3. Příloha: klasické malé bramboráčky Dnes jsem dělala poprvé a budu ho dělat často. Chutná jako hospodská čína. Recept není můj, je z časopisu Pošli recept.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!