Kuřecí maso na kari s ananasem a pórkem recept
Top Recepty, Drůbeží masoSuroviny na recept
- 250 g kuřecího masa (nebo jiného podle chuti)
- 1/2 pórku
- 1/2 plechovky ananasu
- olej
- kari
- sůl
- pepř
Postup Kuřecí maso na kari s ananasem a pórkem
Postup přípravy receptu
-
Maso omyjeme a nakrájíme na menší kostky,mírně osolíme a opepříme. Pórek nasekáme na jemno a můžeme si nechat trochu stranou na ozdobu. Ananas rozkrájíme na malé kousky.
Na pánvi necháme rozehřát olej a vložíme maso. Po chvíli zasypeme kari kořením. Až je maso na půl hotové přisypeme ananas. Až je maso hotové, plotýnku vypneme a do směsi přimícháme pórek.
Neděláme to dřív, aby pórek nebyl rozblemcaný, ale krásně křupavý. Pokrm servírujeme třeba s kopečky rýže nebo hranolky.