Kuřecí kapsa CAPRESE recept
Top Recepty, Drůbeží masoSuroviny na recept
- 4 kuřecí prsní řízky
- 8 nakládaných sušených rajčat
- 200 g Mozzarelly
- svazek bazalky
- 1 PL olivového oleje
- sůl
- pepř
Postup Kuřecí kapsa CAPRESE
Postup přípravy receptu
-
Do každého prsa uděláme z boku hluboký zářez (vytvoříme kapsu). Mozzarellu nakrájíme na plátky.
Do kapsy dáme střídavě mozzarellu, rajče, bazalku. To vše 2x.
Povrch prsa osolíme a opepříme. Potřeme olejem a opékáme na nepřilnavé pánvi cca 3 minuty z každé strany.
Přendáme na plech a pečeme v troubě vyhřáté na 200°C 6-8 minut, až je maso i náplň propečené.