Kuřecí játra s jablky na medu recept

Top Recepty, Pokrmy z vnitřností

Suroviny na recept

700 g drůbežích jater
2 cibule
2 jablka
1 lžíce másla
1 lžíce medu
1 lžíce plnotučné hořčice
1lžíce kečupu
olej
worcester
grilovací koření
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Jablka nakrájíme na kostky a dáme dusit na másle, nakonec přidáme med a odstavíme.

  2. Játra pokrájíme na kousky, orestujeme na oleji, přidáme cibuli se solí a kořením a dusíme. Když jsou játra a cibule měkká, přidáme kečup, plnotučnou hořčici, chvíli mícháme. Pak přimícháme jablka s medem.

  3. Podáváme s chlebem, rýží nebo pečenými bramborami.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!