Krůtí pajšlová polévka recept

Top Recepty, Polévky

Suroviny na recept

kosti (z krůty prostě co máte krk)
vnitřnosti z krůty
6 kuliček nového koření
4 kuličky pepře
2 bobkové listy
cibule
sůl
1 smetanu
1-2 masoxy
2 vejce

Postup přípravy receptu

  1. Do papiňáku dáme kosti a vnitřnosti. Přidáme vodu, pepř, nové koření, sůl bobkový list a cibuli a necháme vařit tak hodinu.

  2. Obereme maso z kostí, vnitřnosti nakrájíme na kostičky a přidáme k vývaru.

  3. Dále přilijeme smetanu, přidáme masox a povaříme. Nakonec zašleháme vajíčka a dochutíme.

  4. Pokud se Vám zdá polévka řidká zahustěte mlíkem s hl. moukou a ještě povařte tak 5-10 minut.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!