Králičí hřbet v marinádě z česneku a agave recept
Top Recepty, Jiné masoSuroviny na recept
- 2 králičí hřbety
- Marináda:
- 3 stroužky česneku
- 2 lžíce olivového oleje
- 1 lžíce agave sirupu
- špetka soli
Postup Králičí hřbet v marinádě z česneku a agave
Postup přípravy receptu
-
Na marinádu smícháme všechny ingredience - olej, prolisovaný česnek, agave sirup a sůl.
Králičí hřbety omyjeme, odblaníme a potřeme marinádou z obou stran.
Hřbety s marinádou dáme do pekáče a zakryté víkem dáme péct do trouby na 200 stupňů.
Každých cca 20 minut kontrolujeme a v případě potřeby trochu podlijeme vodou. Pekáč vždy otočíme, aby se hřbety rovnoměrně propekly.
Když je maso na hřbetech měkké, dáme na talíře a podáváme s brambory, kaší, tarhoňou...