Hořčicové fazole s uzeným a vůní rozmarýnu recept
Top Recepty, LuštěninySuroviny na recept
- - 20 dkg bílých fazolí (doporučuji předvařené, po 10min. jsou uvařené)
- - 20 dkg uzeného bůčku
- - 1 cibule
- - 2 stroužky česneku
- - 1 lžíce plnotučné hořčice
- - 100 ml smetany
- - sůl
- - pepř
- - větvička rozmarýnu
Postup Hořčicové fazole s uzeným a vůní rozmarýnu
Postup přípravy receptu
-
Fazole propláchneme a uvaříme doměkka.
Na trošce oleje osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, kostičky uzeného a plátky česneku, podlijeme lehce vodou, přidáme hořčici, větvičku rozmarýnu a lehce provaříme.
Nakonec vmícháme smetanu, provaříme do zhoustnutí, vmícháme uvařené fazole a dochutíme pepřem a solí.