Guláš Samuraj z Budapešti recept
Top Recepty, Hovězí masoSuroviny na recept
- 1/2 kg pěkného zadního hovězího masa
- 6 velkých cibulí
- olej
- sůl
- pepř
- mletá červená paprika
- 3 dl kečupu
- 2 šálky vody
- 1-3 feferonky
Postup Guláš Samuraj z Budapešti
Postup přípravy receptu
-
Maso nakrájíme na nudličky. Cibuli nakrájíme klasicky jako na guláš.
Cibuli osmažíme na oleji dorůžova, přidáme maso, prudce orestujeme, posolíme, popepříme, poprášíme paprikou, promícháme, zalijeme kečupem a vodou a dusíme. Občas promícháme a po změknutí masa přidáme na posledních 5 minut feferonky, kdo jak má rád a snese.
Podáváme s pečivem, hranolky, americkými brambory. Výtečné, pokud se zapíjí sektem.