Frankfurtská hovězí pečeně recept
Top Recepty, Hovězí masoSuroviny na recept
- 8 plátků zadního hovězího
- 1 velkou cibuli
- sůl
- mletou papriku
- 4 stroužky česneku
- hladkou mouku
- 3 nožičky tenkých párků
- olej
Postup Frankfurtská hovězí pečeně
Postup přípravy receptu
-
Maso naklepeme, osolíme, poprášíme paprikou, potřeme rozdrceným česnekem a obalíme v hladké mouce.
Na pánvi s olejem osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli. Cibuli přendáme do pekáče a na zbytku oleje opečeme plátky masa. Opečené maso i s olejem dáme k cibuli. Přidáme na tenká kolečka nakrájené párky, podlijeme vodou a dusíme v troubě do měkka.
Během pečení podléváme vodou a obracíme. Šťávu můžeme dochutit solí.