Filet z mořské štiky s celerovými hranolky recept
Top Recepty, RybySuroviny na recept
- 2 kusy filetů z mořské štiky
- (ale klidně i víc, pokud máme velký hlad)
- 1,5 lžíce másla
- sůl
- Na celerové hranolky:
- celer - (i zde platí, kolik sníme, tolik celeru)
- sůl
- rostlinný olej
Postup Filet z mořské štiky s celerovými hranolky
Postup přípravy receptu
-
Na teflonové pánvi si rozehřejeme máslo a osolíme je (ne rybu, jen máslo, vynikne chuť ryby).
Filety smažíme z obou stran dorůžova.
Celer očistíme a nakrájíme hranolky, které osmažíme na rostlinném oleji dorůžova. Podle chuti dosolíme. Hranolky jsou skvělé. Mají mírně nasládlou chuť, ale jinak jsem vůbec neměla pocit, že to nejsou hranolky z brambor.