Divoké vepřové nudličky recept

Top Recepty, Vepřové maso

Suroviny na recept

600 g vepřové kýty
1 cibule
1 větší mrkev
1/2 celeru
200 ml červeného vína
1 lžíce cukru
4 bobkové listy
6 kuliček jalovce
6 kuliček nového koření
sůl
pepř mletý
máslo
olej

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji osmažíme do zlatova cibuli na plátky, přidáme cukr, krátce opečeme a dodáme mrkev, celer taky na plátky, bobkový list, jalovec a nové koření.

  2. Na konec vložíme osolené a opepřené maso, opečeme a podlijeme vínem, dusíme do měkka, popřípadě podléváme vodou.

  3. Když je vše měkké, přidáme plátek másla na zjemnění a můžeme podávat.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!