Bulharské zelí recept

Top Recepty, Vepřové maso

Suroviny na recept

300 g veproveho masa
1 cibule
2 stroucky cesneku
2 mrkve
2 rajčata
2 papriky zelené
asi 0,5 hlavky zelí
sul
pepř
mletá paprika
1 lzice kečupu
1 lzice octu
1 kysana smetana
trosicku hladke mouky na zahusteni

Postup přípravy receptu

  1. Mäso pokrájame na kocky a opražíme na cibulke. Osolíme,okoreníme,podlejeme vodou a dusíme. Asi v polovici dusenia pridáme nakrájanú kapustu, papriku, nastrúhanú mrkvu, rozotretý cesnak a rajčiny pokrájané na kolieska.

  2. Dodusíme, zalejeme smotanou rozmiešanou s múkou, pridáme kečup a lyžicu octu. Podávame so zemiakmi alebo chlebom.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!