Bůček (naostro), pečený s chilli papričkou, podávaný s křenovým zelím recept
Top Recepty, Vepřové masoSuroviny na recept
- SUROVINY:
- 800 g libového bůčku
- sůl
- kmín
- 2 cibule
- 1 jarní cibulka
- pár kousků chilli papričky
- Zelí:
- 1 balíček kysaného zelí
- 1/2 PL křenu
- špetka kurkumy
- voda
Postup Bůček (naostro), pečený s chilli papričkou, podávaný s křenovým zelím
Postup přípravy receptu
-
Bůček vcelku vložíme do pekáčku, posypeme kmínem, hustě zasypeme pokrájenou cibulí a podlijeme vodou. Ke konci pečení přisypeme pokrájenou nať z jarní cibulky a pár koleček chilli papričky.
Upečený bůček pokrájíme. Zelí podusíme, nakonec přidáme nastrouhaný křen, špetku kurkumy a zamícháme. Bůček podáváme s knedlíkem.