Bilé fazole v sýrovo-kečupové omáčce s bílou paprikou, podle Eduarda recept

Top Recepty, Luštěniny

Suroviny na recept

1 konzerva bilých fazolí v ve slaném nálevu
1 bílá paprika
cca 50 g kečupu (podle chuti)
cca 100 g sýra (dle vašeho výběru)
1 cibule
2 stroužky česneku
provensálské koření

Postup přípravy receptu

  1. Na pánvi osmahneme cibuli. Přidáme papriku, fazole i se slaným nálevem a necháme 5 minut podusit..

  2. Do podušené směsi přidáme česnek, provensálské koření a podle chuti kečup.

  3. Na závěr posypeme sýrem, zamícháme a necháme rozpustit. Můžeme podávat s těstovinami nebo s pečivem, já měl samotné.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!