Bifteky loirských námořníků recept

Top Recepty, Hovězí maso

Suroviny na recept

Plátky hovězího zadního masa
Cibule - kolik gramů masa tolik cibule
pepř
sůl
kyselá okurka
příloha rýže

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na silnější plátky cca 1,5 cm,osolíme, opepříme, naklepeme.

  2. Do kastrolu dáme vrstvu nakrájené cibule na kolečka, vrstvu plátků masa na ně opět cibuli (maso nesmí být vidět opět maso a střídáme s cibulí. Vrchní vrstva je cibule.

  3. Přiklopíme, žádný omastek se nedává. Princip je v tom, že na velmi mírném ohni vaříme 4,5 hod.

  4. Měkké maso vyjmeme posypeme nastrouhanou kyselou okurkou, můžeme na něj dát kousek másla a podáváme s rýží.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!