Bifteky loirských námořníků recept
Top Recepty, Hovězí masoSuroviny na recept
- Plátky hovězího zadního masa
- Cibule - kolik gramů masa tolik cibule
- pepř
- sůl
- kyselá okurka
- příloha rýže
Postup Bifteky loirských námořníků
Postup přípravy receptu
-
Maso nakrájíme na silnější plátky cca 1,5 cm,osolíme, opepříme, naklepeme.
Do kastrolu dáme vrstvu nakrájené cibule na kolečka, vrstvu plátků masa na ně opět cibuli (maso nesmí být vidět opět maso a střídáme s cibulí. Vrchní vrstva je cibule.
Přiklopíme, žádný omastek se nedává. Princip je v tom, že na velmi mírném ohni vaříme 4,5 hod.
Měkké maso vyjmeme posypeme nastrouhanou kyselou okurkou, můžeme na něj dát kousek másla a podáváme s rýží.