Americký hedvábný chléb;70% hydratace recept
Top Recepty, Domácí pekárnaSuroviny na recept
- 450 g Hladké mouky
- 215 g Mléka
- 80 g Vody
- 60 g Nesoleného másla
- 7 g Sušeného droždí (1 pytlíček)
- 20 g cukru
- 9 g soli
- Pekařská procenta:
- Hladká mouka 100%
- Mléko 47%
- Voda 17%
- Nesolené máslo 13%
- Sušené droždí 1%
- Cukr 4%
- Sůl 2%
Postup Americký hedvábný chléb;70% hydratace
Postup přípravy receptu
-
Ingredience si odvážíme a vložíme do pekárny. Droždí nasypeme buďto do přihrádky na droždí nebo k ostatním ingrediencím.
Pekárnu si nastavíme na program základní rychlý;malý bochník;a světlá kůrka. Po skončení programu bochník vyklepeme a necháme jej vychladnout na mřížce.